Ajax 4-0 Beşiktaş: Ağır Yenilgi Sonrası Beşiktaş'ta Hayal Kırıklığı

Ajax 4-0 Beşiktaş: Ağır Yenilgi Sonrası Beşiktaş'ta Hayal Kırıklığı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Ajax deplasmanında ağır bir yenilgi aldı. Amsterdam Arena'da oynanan mücadelede siyah-beyazlılar rakibine 4-0 maalesef mağlup oldu.

Maçın önemli anlarından biri, Ajax'ın hücum gücünün üst düzey performans sergilemesi oldu. İlk gol, 31. dakikada Fitz Jim'in ayağından geldi ve Ajax ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda ise Beşiktaş defansı zor anlar yaşadı. 51. dakikada Godts farkı ikiye çıkardı. Beşiktaş'ın toparlanma çabaları yetersiz kalınca, Taylor 55. dakikada bir gol daha kaydederek skoru 3-0 yaptı. Maçın son sözünü ise 73. dakikada Godts söyledi ve karşılaşma 4-0 tamamlandı.

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, maç sonu açıklamasında, "Buldukları her pozisyonu değerlendirebilecek bir takıma karşı oynadık. Yediğimiz golleri hatalardan yedik. En iyi oyunumuzu oynamamız lazım." diyerek, takımın performansına dair hayal kırıklığını dile getirdi.

Beşiktaş'tan Jonas Svensson ise, "İlk dakikadan itibaren zorlandık. Maçın içinde yoktuk, analiz edeceğiz." ifadeleriyle mağlubiyeti değerlendirdi.

Bu yenilginin ardından Beşiktaş, Avrupa'daki yolculuğunda nasıl toparlanacak?

 

Önceki Haber Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yi 2-1 Mağlup Etti
Sonraki Haber Ülke Puanı Sıralaması Güncellendi
Benzer Haberler