Alonso: "Performans Eksikliği Gizlenemez"

Alonso:

Fernando Alonso, Aston Martin’in bazı iyi sonuçlar alsa da performans eksikliğini gizleyemediğini belirtti. Alonso, takımın 2025’e odaklanmak yerine mevcut sezonun son yarışlarına daha fazla dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Fernando Alonso, Aston Martin ile zorlu bir sezon geçirdiklerini kabul ediyor. Singapur Grand Prix’sinde sekizinci sırada tamamlamasına rağmen, Red Bull, Ferrari, McLaren ve Mercedes’in araçlarına yetişemediklerini ifade eden Alonso, "Sekizinci olmak Singapur'da beklediğimizden daha iyi bir sonuçtu, ancak performans eksikliğimiz ortada," dedi.

Takım, stratejik hamlelerle bazı avantajlar elde etse de genel performanslarının geride olduğunu kabul ediyor. Alonso, "Şu an orta sıraların ortasındayız ve bu durumu değiştirmek istiyoruz. Austin’den önce biraz ara vereceğiz ve aracı geliştirmeye çalışacağız," şeklinde konuştu.

Alonso, takımın sadece geleceğe odaklanmak yerine mevcut sezonda gelişmeyi sürdürmesinin şart olduğunu vurgularken, son iki sokak yarışında iyi sıralamalar elde ettiklerini, ancak bunun performans sorunlarını örtbas etmediğini belirtti. "Takım farkında, çok çalışıyoruz, ama bu durum değişmeli," dedi.

Önceki Haber Mclaren: "Norris'in liderliği kaybettiği startlarda bariz bir sorun göremiyoruz."
Benzer Haberler