Beşiktaş Fabrika Ayarlarına Dönüyor: Kadro ve Sistem Değişiyor

Beşiktaş Fabrika Ayarlarına Dönüyor: Kadro ve Sistem Değişiyor

Beşiktaş, Ajax karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından Süper Lig'de Kayserispor ile yapacağı maçta kadro ve oyun sisteminde değişiklik yapmayı planlıyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax’a karşı aldığı ağır yenilginin ardından, Süper Lig'de Kayserispor ile oynayacağı maç için farklı bir dizilişle sahaya çıkma kararı aldı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un, eski sistemine dönüş yapması bekleniyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Hollandalı hoca, 4-0'lık sonuç sonrasında takımın “fabrika ayarlarına” dönmesi gerektiğini düşünüyor. Bu doğrultuda, Kayseri'de 4-3-3 yerine 4-2-3-1 dizilişi ile sahaya çıkması planlanıyor. Rafa Silva’nın kanattan 10 numara pozisyonuna çekilmesi beklenirken, Gedson'un merkezde oynatılması da muhtemel görünüyor.

Ayrıca, teknik direktörün Mustafa Hekimoğlu ve eleştirilen Jean Onana'yı yedek soyundurması, Immobile'yi ise ilk 11'de sahaya sürmesi düşünülüyor. Üst üste üç maça kulübede başlayan Semih'in sol kanada geçmesi ihtimali de oldukça yüksek.

Al Musrati'nin sakatlığı nedeniyle Gedson'un yanında kimlerin oynayacağı da merak konusu. Salih Uçan, Ndour ve Joao Mario gibi isimlerin bu pozisyonda forma beklediği bildirildi. Son olarak, cezalı Arthur Masuaku'nun yerine Emirhan Topçu'nun görev alacağı gelen bilgiler arasında.

Önceki Haber Osasuna 4-2 Barcelona: İlk Mağlubiyet
Sonraki Haber Trabzonspor, Bankalar Birliği Anlaşmasından Resmen Ayrıldı
Benzer Haberler